Плехов Алексей (блог)

Виробництво гідроциліндрів у «Gidrovl»

Силові гідроциліндри спеціальні з односторонньою або двосторонньою дією є об’ємними гидродвигунами в гідроприводах високого тиску спеціального промислового обладнання.

Для виготовлення гідроциліндрів в компанії «Gidrovl» використовують:

  • високоякісні холоднотягнуті хонінговані труби,

  • хромовані штоки,

  • напрямні опорні кільця, виготовлені з антифрикційних полімерів і композитів,

  • високоякісні статичні і динамічні ущільнення.

Сучасні ущільнення забезпечують герметичність гідроциліндра при русі поршня зі швидкістю ~10 м/с і тиску ~70 МПа.

Гідроциліндр: купити у надійній компанії

Компанія «Gidrovl» спеціалізується на проектуванні і виробництві серійних та нестандартних гідроциліндрів двосторонньої дії. При виготовленні продукції ми використовуємо найсучасніші методи і технології. Головним пріоритетом нашої компанії є професіоналізм. Ми приділяємо увагу кожній деталі. Розробкою і випуском продукції займаються інженери і майстри, які мають величезний досвід у сфері виробництва гідроциліндрів. Тому ми повністю відповідаємо за якість наших виробів.

Основна спеціалізація компанії — проектування і виробництво гідроциліндрів. Ми випускаємо вироби за кресленням клієнта або за наданими їм зразками. Якщо буде потрібно, гідроциліндри можуть бути забезпечені кріпильними елементами стандартного типу або виконаними під замовлення.

Якісний ремонт маніпуляторів

Ремонт маніпуляторів це ще одна сфера послуг, яку надає компанія «Gidrovl».

Ми здійснюємо ремонт маніпуляторів всіх типів і призначення, незалежно від складності робіт. Діагностика кран маніпуляторів, виконується на спеціально обладнаному стенді, що дозволяє нам виявляти несправність системи і усувати всі дефекти.

26.09.2019, 16:17