Плехов Алексей (блог)

Український блогер Ігор Сподін виконав пробіжку по Білогородці

Серед успішних українців є багато людей, які зростали в селах, а потім підкорили великі міста. Як правило, бажання відвідати рідне село виникає постійно, тому коли є вільний час, з’являється можливість для поїздки.

Село Білогородка знаходиться у Київській області, та має дивовижні природні краєвиди. Столиця розташована на відстані десяти кілометрів, що дозволяє швидко добратися до робочого офісу. Відомий український блогер та мандрівник Ігор Сподін народився та виріс саме у Білогородці. Тому регулярно буває у селі, де проживають рідні люди, а усі місця добре знайомі з дитинства. Окремо варто відзначити, що деякі розповіді Ігоря, можливо прочитати на сторінці спортивного пабліка у соціальній мережі Фейсбук.

Пробіжка по Білогородці є найбільш приємним заходом, бо можливо насолодитися природою та подихати свіжим повітрям. Враховуючи спекотну температуру, бігати зручно у вечері, коли заходить сонце. Щоб не заблукати та не спіткнутися, блогер рекомендує брати з собою ліхтар, бо у деяких районах села немає освітлення.

26.05.2021, 21:00

Text.ru - 100.00%