Плехов Алексей (блог)

Перевезення зернових культур

Перевезення зерна і зернових вантажів – це один з найскладніших видів вантажоперевезень. Це пов»язано з тим, що до транспортування зернових висуваються особливі вимоги: з одного боку, це сипкий вантаж, з іншого – харчовий, з чого випливає цілий ряд складнощів – необхідний особливий транспорт, спеціальна упаковка вантажу, додатковий захист від вологи під час перевезення зернових по Україні. Таким чином, організацію доставки зерна краще доручити професіоналам. Вони виберуть для вас найбільш відповідний транспорт, а також розроблять маршрут, доставка по якому була б для вас найбільш зручна і вигідна.

Які способи перевезення зернових існують?

Перевезення зерна по Україні найчастіше здійснюється наступними видами транспорту:

  • · Самоскидний;
  • · Бортовий;
  • · Цистерна;
  • · Зерновози-автопоїзди.

Доставка зерна автотранспортом кожного виду має свої особливості. Так, самосвальні зерновози в Україні – найбільш часто використовуваний вид транспорту, бо він здатний перевозити великі обсяги зерна (до 30 тонн), а також не потребує притягнення для розвантаження робочих. Бортові зерновози, мають відкритий кузов, призначені для перевезень великих партій зерна (до 20 тонн). Цистерни є найбільш безпечним способом перевезення, так як чудово захищають вантаж від шкідливих впливів навколишнього середовища. Автопоїзди мають два кузови, що дозволяє значно збільшити обсяг продукції, що перевозиться. На різні зерновози ціна може дещо відрізнятися.

Крім того, можливі перевезення, при яких використовується напівпричіп зерновоз, а також причіп зерновоз. Це також дозволяє оптимізувати вантажоперевезення: зерновози можуть перевозити великі обсяги зерна при менших витратах. Таким чином, послуги зерновозу сьогодні дуже затребувані.

Зерно перевозка: куди звертатися в Україні?

«Фаєр-Транс» — це транспортна компанія, сфера діяльності якої – вантажоперевезення, в тому числі і перевезення зерна в Україні. Ми займаємося перевезенням вантажів різними видами транспорту (морський, автотранспорт, ж/д доставка) в Києві та по Україні, країни Європи, СНД та Азії. Послуги з перевезення зерна — один з найважливіших напрямків нашої діяльності. Ми здійснюємо перевезення сипучих вантажів будь-яким зручним для вас способом. У нас найнижчі ціни на послуги зерновоза по Україні. Звертайтеся за додатковою консультацією до нас прямо зараз.

18.10.2019, 15:28