Плехов Алексей (блог)

Житловий комплекс Теремки у Києві — де купити квартиру за низькою ціною

На протязі останніх років український ринок нерухомості привчив своїх клієнтів до політики низьких цін. При цьому на жаль не можна сказати точно скільки дана тенденція буде діяти у майбутньому. І хоча деякі оптимісти стверджують, що поспішати купувати нерухомість не варто, друга частина напроти рекомендує готуватися до різкого подорожчання.

Відповідно, якщо є інтерес до купівлі квартири, тоді самий час обрати для себе підхожу пропозицію, щоб уникнути потенціальних ризиків щодо зростання ціни. Відзначу, що зараз на ринку представлено багато проектів, серед яких зі свого боку можу виділити житловий комплекс Теремки teremki-bud.com.ua у столиці України. Зважаючи, що найбільш великий інтерес до житла зараз спостерігається саме у Києві, більшість потенційних покупців зосереджені виключно на порівнянні варіантів від столичних будівельних компаній.

У свою чергу, коли у Вас невеликий досвід у сфері нерухомості, починати ознайомлення треба безпосередньо з історій компанії. Оскільки деякі молоді підприємства через непросту економічну ситуацію знаходяться у дуже складних фінансових обставинах. Тому розраховувати на 100% виконання гарантій буде важко. Та навпаки досвідчені компанії пере строїлися на новий лад ще з початку кризи й зараз розширяють свою діяльність, обираючи для будівництва комфортабельні райони.

Що стосується житлового комплексу Теремки, то за реалізацію даного проекту відповідає одна із найнадійніших будівельних компаній країни «Інтергал Буд». Підприємство було засновано у 2003 році, й с тих пір ввело в експлуатацію десятки об’єктів у багатьох містах, серед яких присутні: Київ, Львів, Рівне, Чернівці, Ужгород, Мукачево і т.д. Щодо комплексу Теремки, то даний проект відноситься до комфорт-класу, а його побудова відбувається у Голосіївському районі. До стадії завершення залишилися лічені місяці, оскільки введення в експлуатацію заплановано на липень 2018 року.

Таким чином купивши квартиру у зазначеному ЖК, безпосередньо до облаштування житла зможете приступити вже цього літа. Впевнений проект Вас здивує виключно з позитивної сторони, починаючи з низької вартості й закінчуючи інфраструктурою. До ЖК примикають: власна лісопаркова зона відпочинку, парк Феофанія, паркінг, спортивні майданчики, торгово-розважальні установи та багато іншого. А найближча станція метро Теремки знаходиться на відстані п’яти хвилин. Для отримання більш детальної інформації відвідайте офіційний веб ресурс та зв’яжіться з представниками компанії у телефонному режимі.

28.01.2018, 19:57

Text.ru - 100.00%