Плехов Алексей (блог)

Купити квартиру у Києві на первинному ринку — огляд ЖК Яскравий

У докризові часи ринок нерухомості міста Києва знаходився на одному рівні з багатьма європейськими містами. Сьогоднішня ситуація не настільки оптимістична для вітчизняних будівельних компаній. Бо економічна криза внесла свої корективи у платоспроможність громадян України, тому ціни на нерухомість довелося значно знизити.  

Проте, якщо Ви маєте зацікавленість у придбанні певного об’єкта, то навряд чи будете згадувати розцінки 2013 року з ностальгією. Тим паче, що вибір залишається значним, як на первинному, так і на вторинному ринках. При цьому особисто дотримуюся такої точки зору, що при відсутності певного досвіду краще не зв’язуватися з вторинним ринком, через регулярні випадки шахрайства. Краще обрати компанію забудовника, та купити квартиру у сучасному жилому комплексі. У якості прикладу відзначу ЖК Яскравий http://www.yaskraviy.com/ua/ побудовою якого займається підприємство «Інтергал Буд». Враховуючи довгу історію даної компанії, яка розпочалася у 2003 році, сумнівів щодо надійності приведеного варіанту у мене немає. Адже в активі «Інтергал Буд» десятки успішно введених в експлуатацію жилих комплексів у містах західної та центральної України.

Таким чином, якщо робити стислий огляд ЖК Яскравий у першу чергу слід відзначити низькі ціни діючи на стадії будівництва, та можливість поетапної оплати за допомогою розстрочки терміном на десять років. Крім того компанія спроможна надати іпотечний кредит на період до двадцяти років. Також, можливо здійснити розрахунок одним платежем, та отримати повні права на розпорядження квартирою. Надалі після завершення будівництва можете як починати робити ремонт, так і перепродати квартиру за більш високу суму грошей. У середньому вартість буде відрізнятися на 20-30% у більшу сторону. А при зростанні цін вигода може скласти 50% і далі.

Додатково зазначу, що приведений жилий комплекс має багато переваг відносно своїх аналогів розпочинаючи з розташування у тихому районі з мінімальним автомобільним трафіком. До найближчої станції метро добиратися біля десяти хвилин. А до прилеглої інфраструктури ЖК відносяться: дитячі майданчики, садок на 100 чоловік, паркінг, магазини, торговий центр та спортивні клуби. Як бачити забудовник гарантує надання всіх необхідних умов для ведення комфортного побутового життя у мегаполісі, тим самим позбавляючи багатьох негативних моментів характерних для деяких будинків у промислових кварталах та центрі міста.

28.01.2018, 14:07

Text.ru - 100.00%