Плехов Алексей (блог)

Як обрати оптимальний змішувач для душу та де замовити

Змішувач для душу є важливим елементом ванної кімнати, який дозволяє регулювати рівень води та виставляти необхідну температуру. На цей час можливо розглянути велику кількість пропозицій, щоб підібрати оптимальний пристрій, згідно з основами дизайн інтер’єру. Наприклад, в тематичному інтернет-магазині http://truber.com.ua/smesiteli-dlya-dusha присутній широкий каталог змішувачів для душу, що знаходяться у різних цінових діапазонах. При наявності бажання можна віддати пріоритет продукції статусного бренду або замовити бюджетний аналог.

Які використовують матеріали

На цей час розробники змішувачів для душу користуються класичними підходами або залучають певні комбінації. В результаті з’являється можливість зменшити фінансові витрати, чи обрати консервативну модель. Загальний перелік матеріалів виглядає наступним чином:

  • Латунь;
  • Пластик;
  • Силумін;
  • Нержавіюча сталь;
  • Поєднання декількох компонентів.

До найбільш популярної комбінації, можна віднести поєднання латуні та пластику. Такі змішувачі для душу коштують дешевше класичних латунних аналогів та здатні прослужити довгий термін.

Відмінності у конструкції

У більшості випадків покупці віддають перевагу змішувачам з однією ручкою, що здатна контролювати температуру. Такі моделі прості у користуванні та надійно фіксують рівень води. Альтернативним варіантом вважаються зразки з двома ручками. Перша ручка відповідає за холодну воду, друга за гарячу. Якщо скептично ставитеся до одноручкових моделей, тоді замовляйте дворучковий аналог. На цей час у продажу багато зразків, що дозволяє ознайомитися з великою кількістю дизайнерських рішень.

Вибір оптимального дизайну

Необов’язково орієнтуватися на елітні змішувачі для душу, щоб замовити виріб с креативним дизайном. Сьогодні навіть пластикові моделі, вартістю від 236 гривень мають стильний зовнішній вигляд. Щоб знайти оптимальне рішення, необхідно обрати колір, а потім ознайомитися з доступними формами. Якщо сучасні аналоги не підходять, тоді користуйтеся класичним дизайном. Також можете проконсультуватися з представниками інтернет-магазину, щоб знайти торгову позицію, яка відповідає конкретним вимогам.

Процес встановлення

При наявності готової системи та інструменту, необов’язкового звертатися до сантехніка, щоб встановити змішувач для душу. Усього знадобиться виконати наступні етапи:

  • Перекрити воду;
  • Відкрутити стару модель;
  • Прикрутити новий виріб;
  • Ввімкнути воду.

Якщо немає протікань, тоді змішувач підходить для користування. При наявності протікань, необхідно покращити фіксацію болтів. Зазвичай процес займає 5-10 хвилин.  

02.05.2024, 21:09

Text.ru - 100.00%