Плехов Алексей (блог)

Де купити оригінальну продукцію Acne Studios в Україні

Щоб купити оригінальну продукцію статусних брендів, необхідно відвідати фірмовий магазин певної компанії або співпрацювати з офіційним імпортером. Варто зазначити, що не всі статусні бренди мають фірмові представництва в українських містах, тому слід орієнтуватися на пропозиції інтернет-магазинів. Наприклад, в інтернет-магазині https://sstories.com.ua/collections/acne-studios доступна продукція відомого світового бренду Acne Studios. Замовити вироби можливо у форматі онлайн, з адресним доставленням у необхідний населений пункт. На цей час у продажу присутні різноманітні елементи одягу, взуття та допоміжні аксесуари.

Що відомо про Acne Studios

На відміну від деяких культових торгових марок, які з’явилися у середині двадцятого сторіччя, дім моди Acne Studios був відкритий у 1996 році в Стокгольмі. Компанія випускає чоловічий та жіночий одяг, аксесуари, різновиди взуття. Продукція має статус класу люкс та реалізується в усіх розвинутих країнах світу.

Який дизайн одягу

У світі моди кожний бренд дотримується власного стилю, що дозволяє охопити певну категорію покупців. Дизайнери Acne Studios віддають пріоритет класичній продукції, яка має одну або декілька колірних гам. А саме, якщо зацікавлені у покупці світшоту, тоді можете обрати один із наступних кольорів:

  • Білий;
  • Чорний;
  • Салатовий;
  • Рожевий та інші аналоги.

Коли необхідно позначити належність одягу до бренду, замовляйте футболки та світшоти з фірмовим написом на комірі. Для любителів яскравих та стильних речей, розроблені моделі з принтами, що мають незначний розмір або повністю охоплюють передню частину речі. Також можливо замовити елементи одягу, які мають лінійну та квадратну розбивку.

Особливості складу

Переваги брендового одягу полягають у тому, що такі речі можливо носити довгий проміжок часу, без суттєвого погіршення зовнішнього вигляду. Відповідно, якщо не звикли міняти стиль, тоді користуйтеся зазначеними пропозиціями. Догляд за брендовим одягом не є важким, бо достатньо звичайних пральних засобів, які призначені для білих та кольорових речей.

Відносно складової частини, то уся продукція створюється з натуральних матеріалів. Наприклад, кросівки розроблені з телячої шкіри, й суттєво переважають бюджетні аналоги. При розробці футболок, штанів, світшотів використовується бавовняний трикотаж, який має проти алергену властивість. Також розробники користуються флісовим трикотажем. Повна інформація присутня в описі кожної торгової позиції.

01.05.2024, 19:50

Text.ru - 100.00%