Плехов Алексей (блог)

Коли потрібно проводити зміцнення стін у житловому приміщенні

На цей час в Україні присутньо багато житлових споруд, які знаходяться в незадовільному стані. Варто зазначити, що мова йде про багатоповерхівки та приватні будинки, вік яких перевищив 30-40 років. Практика показує, що в таких житлових приміщеннях з’являються різноманітні пошкодження, тому процедура зміцнення стін є обов’язковою на довгостроковій перспективі. Після проведення необхідних робіт, можливо уникнути подальшого погіршення технічного стану, а також покращити побутову складову. В Києві та інших містах України, зазначену послугу надає компанія Stati-Cal.

Коли звертатися

У більшості випадків необов’язково бути експертом, щоб зробити певні висновки. А саме, для аналізу технічної складової будинку, виконайте наступні дії:

  • Перегляньте стан внутрішньої частини;
  • Ознайомтеся з зовнішньою конструкцію;
  • При наявності дефектів, перевірте їх розмір з усіх ракурсів;
  • Слідкуйте за тенденцією, щодо розповсюдження тріщин.

В ідеалі, треба відразу зміцнювати стіни, якщо з’явилися мінімальні дефекти. Такий підхід допоможе суттєво знизити фінансову складову, порівняно з масштабними роботами. Також можна ігнорувати незначні тріщини, а викликати майстра тоді, коли відбувається їх збільшення. Таким чином, якщо спостерігаєте явний негативний тренд, тоді зміцнюйте стіни, щоб не допустити аварійної ситуації.

Що відомо про компанію Stati-Cal

Для отримання позитивних результатів, необхідно співпрацювати з кваліфікованими майстрами, а також використовувати якісний матеріал. Компанія Stati-Cal є виробником, й користується лише власною продукцією. Крім того, в штаті підприємства присутні дипломовані інженери, які мають значний досвід в організації та проведенні різноманітних робіт.

Головний офіс розташований у Чеській Республіці, а сфера діяльності Stati-Cal охоплює усю Європу. В Україні представництво знаходиться в Києві, що дозволяє провести консультації та замовити актуальну послугу. Детальна інформація доступна на офіційному вебресурсі statical.ua.

Сезонний фактор

Весняні та літні місяці ідеально підходять для ремонтних робіт, бо на вулиці присутнє сухе повітря. Такий клімат ідеально сприяє висиханню та засвоєнню матеріалу. Відповідно, якщо будете зміцнювати стіни весною або літом, тоді зможете покращити загальну ефективність робіт. До сезону дощів та холодів, технічна складова засвоїться та буде знаходитися в ідеальному стані. Так що не треба чекати погіршення дефектів, бо для зими та осені можуть знадобитися дорожчі матеріали та обладнання.

27.04.2024, 20:30

Text.ru - 100.00%