Плехов Алексей (блог)

Де замовити оригінальний одяг бренду Stone Island в Україні

Брендовий одяг суттєво відрізняються від бюджетних аналогів своєю якістю та стилем, тому має попит на українському ринку. Варто зазначити, що замовляти оригінальну продукцію певного бренду, необхідно у торгових закладах офіційних представників. Наприклад одяг Stone Island в бутике UNIFORM реалізується у форматі онлайн. На вибір пропонуються речі останньої колекції, що призначені для щоденного носіння. Окрім літніх речей, є можливість для покупки зимових пуховиків та осінніх світшотів.

Що відомо про бренд

Stone Island – це італійська компанія, яка виробляє одяг починаючи з 1982 року. Підприємство спеціалізується на виробах преміумкласу, тому цінова складова товарів знаходиться на високих відмітках. У 2020 році компанію викупив холдинг Moncler, заплативши більше мільярда євро. Логотип бренду схожий на емблему НАТО, що дозволяє швидко ідентифікувати одяг.

Пропозиції в каталозі

На цей час у продажу знаходиться багато моделей одягу, які підходять для різних сезонів року. Завдяки формату онлайн, можливо обрати актуальний розмір та отримати торгову позицію у будь-якому регіоні країни. До конкретних пропозицій, які зараз присутні у каталозі, можна віднести:

  • Футболки;
  • Шорти;
  • Штани джогери;
  • Сорочки;
  • Куртки та багато іншого.

Яке призначення

Особливість брендового одягу Stone Island полягає у тому, що речі є складовою вуличного стилю. Тобто, у більшості випадків компанія випускає одяг для походів в магазин, прогулянок по парках, занять спортом та інших цілей. Кожний елемент одягу має високоякісний склад, що дозволяє користуватися виробом протягом довгого часу. Крім класичних колірних гам (чорний, синій, білий колір), можливо обрати гламурні елементи одягу рожевого кольору. Хоча у більшості випадків, компанія розробляє продукцію класичного формату.

Переваги брендового одягу

Основна відмінність брендових речей від бюджетних аналогів, полягає у складі. А саме, усі вироби Stone Island виготовлені з натуральних матеріалів, без застосування синтетики. Такий одяг є безпечним для алергіків та підходить для всіх сезонів року. Крім того, речі можливо носити довгий проміжок часу, без втрати зовнішньої складової. При догляді, можете користуватися звичайними засобами, які підходять для прання одягу з натуральних тканин. Температурний режим позначено на етикетці кожного окремого елементу одягу. Також інформацію можливо знайти на офіційних джерелах, що належать до продукції компанії.

25.04.2024, 20:22

Text.ru - 100.00%