Плехов Алексей (блог)

Для чого необхідна декларація про відповідність та як отримати в Києві

Щоб успішно випускати продукцію на території України, необхідно мати документацію певного формату. Зазначений процес можливо виконати самостійно або замовити послугу у посередника. Наприклад, якщо треба отримати декларації про відповідність певної продукції у стислі терміни, тоді скористуйтеся послугами консалтингової компанії «DRACARIS». Організація має у штаті компетентних спеціалістів, які допоможуть вирішити ряд бюрократичних процесів.

Коли необхідна процедура

У тому випадку, якщо маєте намір реалізовувати продукцію певного типу в Україні, тоді ознайомтеся з особливостями чинного законодавства. А саме, декларація про відповідність повинна додаватися до великої кількості виробів, серед яких можна виділити:

  • Медична продукція;
  • Техніка для сільського господарства;
  • Котли водогрійного типу;
  • Дитячі іграшки та багато іншого.

Якщо продукція не пройшла процедуру декларування, тоді реалізація в українських торгових закладах знаходиться під забороною. Таким чином, декларація виробника дозволяє підтвердити якість продукту, що дає можливість отримати дозвіл на виконання продажів. Декларування може знадобитися окремій партії товару, також можливо отримати документ на серійне виробництво.

Скільки потрібно часу

Першою чергою треба впевнитися у тому, що продукція не має технічних недоліків, а також є безпечною для використання. Відповідно, коли виріб успішно пройшов тестування, можна перейти до проведення бюрократичних процедур. У середньому знадобиться від трьох робочих діб, щоб виконати декларування.

Якщо контролюючи органи знайдуть недоліки, тоді знадобиться провести внесення коректив. Практика показує, що на швидкість проходження бюрократичних процедур впливає якість виробу. При наявності ідеального продукту, отримання документів відбудеться у стислі терміни.

Чому замовляють послуги у посередника

У нинішній час з посередниками співпрацюють навіть великі компанії, бо такий формат взаємодії дозволяє оптимізувати штат співробітників. Варто зазначити, що декларація виробника харчових продуктів https://www.dracaris.org/services/dokumenti-dlya-importu-virobnitstva-ta-torgivli/deklaratsiya-vidpovidnosti/ та інші аналоги документа, знадобляться в одному або декількох зразках. Проводити регулярно декларування не треба, тому раціонально скористатися послугою консалтингової компанії. Також варто наголосити на тому, що при отриманні рекомендацій на внесення змін, спеціаліст зможе надати чіткі пояснення, які допоможуть швидко виконати процедуру та отримати документ необхідного типу.

04.11.2023, 13:20

Text.ru - 100.00%