Плехов Алексей (блог)

Як функціонує інтернет Starlink та де купити в Україні

В умовах регулярних відключень світла, у людей виникає багато незручностей. А саме, у деяких місцях повністю пропадає доступ до інтернету, що призводить до виникнення інформаційної ізоляції. Крім того, інтернет потрібен багатьом комерційним компаніям, бо необхідно проводити платежі та приймати замовлення у форматі онлайн.

Таким чином, якщо виникли труднощі з інтернетом, тоді розгляньте варіант з встановленням та налаштуванням Starlink. Щоб замовити технологію, консультуйтеся з представниками LinkUkraine компанії, яка функціонує у багатьох українських містах. Один термінал здатен обслуговувати сто користувачів, що стане актуально для багатоповерхівок. На відміну від мобільного та кабельного інтернету, Starlink підключається, через супутникову антену.

Технічна складова

До основної переваги технології, слід віднести швидкість до 250 Mbps. Враховуючи той факт, що не всі провайдери здатні надати подібний сервіс, користувачі отримають зручності на довгостроковій основі. Окремо слід звернути увагу на температурну складову, яка знаходиться у проміжку від -30°C до +50°C. У нинішній час зазначених температурних норм достатньо, щоб система функціонувала стабільно, без виникнення збоїв. Купити Старлінк у Харкові можливо у будь-який час, достатньо звернутися до представництва компанії, яка займається встановленням терміналів. Для розміщення антени підійде дах багатоквартирного будинку, чи при домова територія. Після виконання замовлення, користувачі отримують наступний комплект:

  • Антена з супутниковим зв’язком;
  • Роутер;
  • Кріплення;
  • Кабелі.

Що необхідно для роботи

Для функціонування інтернету Starlink, достатньо розміщення антени на відкритій місцевості, щоб встановити зв’язок з найближчим супутником. Система повністю автоматична, вносити налаштування у ручному режимі не потрібно. Також важливим фактором є електропостачання, бо саме електроенергія запускає термінал, й підтримує роботу. При вимкненнях світла, можливо запустити систему, через генератор або замовити спеціальну батарею. Купити Старлінк у Запоріжжі зможе кожна людина, яка зацікавлена у зазначеному виді інтернету. Вартість комплекту складає 23 900 гривень, місячна абонплата знаходиться на фінансовій відмітці сто євро. При необхідності сервіс можливо поставити на паузу, а потім продовжити користування. Якщо зможете охопити сто абонентів, тоді одному абоненту знадобиться вносити символічний платіж 1 євро кожного місяця.

13.07.2023, 18:27

Text.ru - 100.00%