Плехов Алексей (блог)

Як збільшити відвідуваність сайту та де замовити SEO

Сайт з високим рівнем трафіку здатен принести значний прибуток, тому зазначений напрямок має високий попит у сучасних блогерів та підприємців. Практика показує, що створити вебресурс можливо самостійно, бо у відкритому доступі знаходяться безплатні CMS. А ось для отримання трафіку, може знадобитися замовлення SEO послуг.

У тому випадку, якщо розвиток проєкту знаходиться на одному місці, проведіть консультації з СЕО фахівцями. Наприклад, Олексій Шевченко https://shevchenko-seo.com/ займається просуванням різних сайтів. Серед послуг є проведення аудиту, з метою виявлення недоліків та розкрутка вебресурсу, що дозволить збільшити відвідуваність. Таким чином, можливо провести глобальний аналіз, а потім самостійно зайнятися просуванням, чи замовити повний комплекс послуг, серед яких:

  • Копірайтинг;
  • Закупівля посилань;
  • Виправлення помилок;
  • Написання метатегів та інші дії.

Переваги SEO

СЕО фахівці орієнтуються на тренди у пошукових системах, тим самим виконують адаптацію сайту до певних запитів. При успішному просуванні, вебресурс з’являється серед ТОП 10 сайтів, які належать до багатотисячного запиту. Такий підхід дозволяє збільшити відвідуваність, тим самим залучити на платформу цільових відвідувачів. В результаті зростає не тільки статистика відвідуваності, а і якість дій. А саме, якщо виконується просування інтернет-магазину, тоді СЕО допомагає збільшити кількість продажів.

Чи можлива стабільна відвідуваність

Пошуковий трафік завжди знаходиться на різних відмітках, бо у системі регулярно відбуваються певні зміни. Своєю чергою, щоб мати високу відвідуваність з пошукових систем, необхідно регулярно виводити у ТОП 10 різні публікації. При наявності великої кількості авторитетних посилань, пошукові системи почнуть збільшувати кількість сторінок сайту у ТОП запитах. Так що при регулярному просуванні вебресурсу, можливо утримувати високий рівень трафіку, з незначними статистичними змінами.

Альтернатива пошуковому трафіку

Необов’язково орієнтуватися на стабільну високу відвідуваність з пошукових систем, бо можливо отримувати трафік з соціальних мереж та месенджерів. Щоб розвивати представництва на зазначених платформах, залиште посилання на основному сайті. В результаті, частина відвідувачів підпишуться на сторінки, що позитивно зобразиться на глобальному розвитку вебресурсу. Головне оптимізувати процес, щоб відбувалося регулярне оновлення контенту на всіх платформах, що належать до конкретного сайту.

12.07.2023, 20:15