Плехов Алексей (блог)

Ботокс волосся

Здорове, довге і густе волосся — це гордість жінки в будь-який час. Це невід’ємна частина привабливого образу. Але не всім пощастило мати розкішні від природи локони. Що робити, якщо ви зіткнулися з такою проблемою? Не падайте духом. Сьогодні існує багато способів поліпшити зовнішній вигляд волосся, і ботокс — один з них. 

Що таке «Ботокс для волосся»?

 Коли ви чуєте слово «ботокс», мабуть уявляєте собі підшкірні ін’єкції для видалення зморшок. У цьому випадку замість ін’єкцій для волосся використовуються маски і сироватки. Свою назву процедура отримала через здатність омолоджувати волосся та відновлювати його структуру.

Переваги цієї послуги: 

  • Процедури є безпечні; 
  • Миттєві результати: густе,оновлене та блискуче волосся; 
  • Дія активних компонентів сприяє живленню волосся, стимулює його ріст і підвищує стійкість до поділу кінчиків; 
  • Отримані результати зберігаються 2 — 5 місяців.

Ефективна та сучасна процедура «Ботокс для волосся» дозволить досягти бажаного результату. Волосся стане шовковисто гладким, об’ємним і блискучим, а ріст прискориться. Розчісуватись стане легше, зачіски будуть бездоганними, а укладання займе менше часу і триматиметься довше. Цей процес можна проводити в домашніх умовах, але якщо ви не впевнені, то краще зверніться до спеціалістів, наприклад, в студію https://magic-hair.com.ua/ , вони зможуть розібратися з станом волосся та надати професійну оцінку.Після чого буде правильно підібрано потрібні інгредієнти. В кінці процедури професійний майстер детально ознайомить вас з правилами догляду за волоссям.