Плехов Алексей (блог)

Укладання паркетної дошки

Монтаж паркету — одна з операцій чистового оздоблення, що виконуються бригадою приватних майстрів, яку можна найняти на сайті https://remontdim.lviv.ua , при будівництві будинку «під ключ». Крім того, при бажанні оновити покриття для підлоги у своїй квартирі, будинку або офісі жителі можуть замовити укладання штучного паркету або паркетної дошки, як окрему послугу.

Всі види паркету — надійне, красиве і міцне покриття для підлоги, що надає приміщенню багатий респектабельний вигляд. Розвиток технологій виробництва дозволяє постійно покращувати якість матеріалу, надаючи йому властивості, якими він не мав раніше.

Види паркету та особливості його встановлення

Укладання паркету є створення чистового покриття для підлоги з окремих дерев’яних дощечок, що закріплюються на підставі. Сам процес укладання залежить від виду застосовуваних виробів. Їх існує три:

  • Штучний паркет , установка якого виготовляється на фанерну підкладку.
  • Щитовий паркет із паркетної дошки, який може укладатися на стяжку або на насипну підлогу.

Ці два види приклеюються до основи, інакше в процесі експлуатації може статися деформація покриття

  • Масивна паркетна дошка може укладатися за плаваючою технологією без приклеювання до основної поверхні. І тут окремі дошки просто з’єднуються між собою спеціальними фіксаторами.

Останнім часом саме паркетна дошка все частіше використовується для обладнання паркетної підлоги. Конструктивно дошка є три шари, з’єднаних між собою. Нижній та проміжний виготовлені з більш дешевих сортів деревини, а верхній з найцінніших порід дерева – дуба, бука, ясена. Цей матеріал дешевше штучного паркету і ціна укладання паркетної дошки нижча, що дає можливість за нижчою вартістю отримати дерев’яне покриття для підлоги з усіма його перевагами. Загалом вартість робіт з укладання паркету визначається ціною матеріалів, обсягом підготовчих та основних робіт з монтажу.

Переваги монтажу паркету бригадою приватних майстрів

  1. Фахівці нашої компанії при виконанні укладання паркету, як окремої послуги, зроблять усі підготовчі роботи, починаючи від демонтажу старого покриття для підлоги.
  2. Наш консультант допоможе вам з вибором матеріалу, що найбільш підходить для вашого інтер’єру.
  3. Досвідчені та сумлінні майстри ретельно виконають усі необхідні монтажні роботи, дотримуючись усіх діючих будівельних норм та правил.
  4. При прийнятній ціні укладання паркету ви отримаєте найвищий рівень виконання всіх робіт.

Отримати детальну інформацію ви можете, зателефонувавши до нашого консультанта, або замовивши зворотній дзвінок.