Плехов Алексей (блог)

Порізка лазером полістиролу

Полістирол — це грубий, ламкий, безформний полімер з високим рівнем візуального пропускання світла, з низькою механічною стійкістю. Є термопластичним матеріалом, який просто піддається фарбуванню і механічній обробці.

Де і як застосовується різання лазером?

Цей матеріал відмінно піддається склеюванню, відрізняється низьким рівнем водопоглинання, вологостійкий і стійкий до морозів.

ПЕТФ — термопластик, який може носити різні найменування. Однією з основних його характеристик є тягучість, яка визначається розміром молекули полімеру.

Різання за допомогою лазера ПС дає можливість без зусиль, точно, просто, швидко і економічно розрізати матеріал, виготовити предмет будь-якої фігурності.

Через посилену міцність до ударів, стійкість до вологи і морозів, пластичність і легкість послуга різання лазером стала дуже поширеним способом для виготовлення продуктів для реклами — рекламні білборди, обладнання для виставок і торгівлі, таблички та покажчики.

Для виробництва зовнішньої реклами застосовують полістирол як матеріал для друку при виробництві зовнішніх і внутрішніх продуктів реклами.

Широко поширене використання полістиролу зумовлене низькою його ціною, простою переробкою і великим вибором брендів.

Як замовити обробку лазером?

Вартість обробки полістиролу залежить від діаметра і виду матеріалів, терміновості замовлення і кількості виробів. Для початку співпраці необхідно надіслати виконавцям файл із зазначеною кількістю і назвою продукту, макет, діаметр і забарвлення матеріалу.

Замовити послугу обробки лазером полістиролу можна на сайті — https://nios.com.ua/lazeraja-rezka/polistirola-pet.html. Для зв’язку з фахівцями цієї фірми достатньо зателефонувати за вказаним на сайті номером телефону. Додатково компанія займається закупівлями і доставками матеріалів, гравіюванням, фрезеруванням, висіканням, розробками дизайнерських рішень і макетів. Звертаючись до компанії «Ніос-КОРП», Ви завжди отримуєте кваліфіковану пораду спеціаліста, оперативний розрахунок вартості замовлення, професійний швидкий підхід у вирішенні поставленого завдання і якісне обслуговування.

Зробити замовлення можна в будь-який час і в будь-який день, співробітники виконують роботи точно в зазначені терміни, є можливість зробити термінове замовлення. Професіонали цієї компанії допоможуть втілити ваш дизайнерський задум у готовий продукт. Зручний інтерфейс сайту дає змогу знайти необхідну послугу, подивитися її вартість і замовити.

На сайті також є відгуки попередніх замовників у відкритому доступі.