Плехов Алексей (блог)

Хто замислюється над тим, аби замовити магістерську роботу?

“Треба замовити магістерську роботу” — така ідея, яка приходить в голову всім студентам, які зіштовхнулись з необхідністю підготувати випускну кваліфікаційну працю такого типу. Хтось замислюється над цим раніше, хтось пізніше, а людей, які жодного разу не пожалкували про те, що взялися за написання роботи самостійно просто немає. Підготовка роботи потребує багато часу, сил та нервів. Саме тому делегування написання роботи є актуальним для:

  • відмінників, які переживають про те, чи зможуть впоратись з обраною темою та отримати омріяний червоний диплом. Ситуації бувають різні й інколи просто немає бажання працювати над науковою роботою, бракує часу, або ж обрана тема дослідження “не дається” (не виходить знайти актуальну літературу, проаналізувати на достатньому академічному рівні наукові думки, не вдається запропонувати щось цікаве для того,  або удосконалити теоретичну базу щодо питання, що розглядається тощо);
  • студентів, які не можуть самостійно впоратись із магістерською через те, що їм бракує знань з обраного предмету. Буває таке, що навчальна програма “не піддається” людині — це може бути пов’язано з тим, що програма є просто нецікавою для людини (студент поступив до університету за компанію з друзями чи за бажанням батьків), або ж з тим, що вона має хист до іншого;
  • студентів, які цінують свій час та не хочуть витрачати молоді роки на відвідування бібліотеки та моніторинг інтернету.

Написання магістерської роботи дійсно вимагає багато часу, адже, щоб робота була прийнята науковим керівником та допущена до захисту, вона має бути: унікальною; цінною з точки зору теоретичної та практичної значущості; актуальною; оформленою відповідно до всіх вимог, які висуваються до робіт такого типу тощо.

Скільки коштує магістерська робота?

Єдиним моментом, який стримує студентів від оформлення замовлення є ціна. Магістерська робота — доволі недешеве задоволення, якщо замовити магістерську роботу в компанії “Світ Знань”, то доведеться викласти приблизно 3600 грн. Однак, така ціна є цілком виправданою, адже автору необхідно буде зробити багато роботи аи підготувати гідну працю.  Ця ціна є приблизною — остаточну вартість можна дізнатись у менеджерів компанії при оформленні замовлення (вартість формується виходячи з обраної спеціальності, теми дослідження та бажаних строків підготовки роботи). В компанії можна оформити замовлення на магістерську з політології, права, педагогіки, економіки, медицини тощо.