Плехов Алексей (блог)

Як користуватися сервісом онлайн платежів IBox

У кожної людини може виникнути потреба в проведенні платежу, який потрібно виконати у стислі терміни. Для цього можливо скористатися сервісом банку, чи обрати альтернативний варіант.

Наприклад, коли в особистому кабінеті банку відсутня необхідна опція, розгляньте можливості сервісу IBox. Варто зазначити, що компанія обслуговує клієнтів у форматі онлайн, а також розташовує термінали у багатьох торгових закладах. Відповідно, щоб виконати поповнення карти ПриватБанк https://ibox.ua/pay-card/privatbank скористуйтеся опцією на сайті платіжного сервісу, чи оберіть аналогічну функцію в терміналі. Грошове переведення виконується миттєво, що дозволяє використовувати кошти, через лічені хвилини. Для підтвердження виконання грошового переводу, система надає чек.

Які можливо проводити платежі

Популярність сервісу обумовлена тим, що можливо провести фінансові операції, які належать до різних сфер. Стосовно операцій, які мають високий попит, до таких відносять наступні дії:

  • Поповнення мобільного рахунку,
  • Оплата комунальних послуг,
  • Погашення кредитів,
  • Банківські переводи,
  • Оплата послуг інтернету.

Таким чином, коли маєте банківську карту, й бажаєте провести фінансову транзакцію, ознайомтеся з доступними варіантами. Переказ грошей онлайн https://ibox.ua є надійним та безпечним способом, який обирають мільйони жителів українських міст. Якщо виникнуть запитання, стосовно певної транзакції, консультуйтеся з представниками технічної підтримки клієнтів. Детальну інформацію можливо отримати, завдяки реквізитам, що позначенні у чеку.

Як виконати грошовий перевід

Будь-яку фінансову операцію слід виконувати уважно, бо у разі помилки гроші будуть зараховані на інший рахунок. Враховуючи той факт, що система не має часових лімітів, уважно перевіряйте реквізити та суму переводу. Щоб не помилитися, краще три рази перевірити інформацію, а потім виконати дію. Якщо знайшли помилку, тоді можете виправити певну цифру, чи повністю скасувати операцію. Також враховуйте суму комісії, яка встановлена системою. У випадку переказу грошей між банківськими картками, комісія складе один відсоток та п’ять гривень. При поповненні мобільного телефона, комісія складе два відсотки, проте не менше двох гривень. Таким чином, звертайте увагу на умови грошового переводу, бо кожна операція має індивідуальні нюанси. Зазвичай вигідно проводити середні та великі платежі, коли нараховується прямий комісійний відсоток.

05.10.2022, 19:00