Плехов Алексей (блог)

Переваги дальньої поїздки автобусом

Автобусні перевезення стали лідером в Україні у 2022 році. У зв’язку з ситуацією, що склалася в країні, багато хто був змушений переїжджати, щоб відчути себе в безпеці. Серед пасажирів більша кількість жінки та діти. Тому важливо вибрати максимально комфортний вид транспорту, читаючи всі деталі:

  • доступність ціни квитка;
  • розклад рейсів;
  • комфорт у дорозі;
  • безпеку у дорозі.

На сьогоднішній день в Україні можна подорожувати поїздом чи автобсом, перельоти, на жаль, над країною зараз неможливі. Статистика показує, що саме автобсні перевезення більш затребувані зараз.
Це пов’язано з великою кількістю комерційних компаній, які вчасно додають поплярні рейси. Крім широкого вибору напрямів, конкуренція над ринком пасажирських перевезень змушує підвищувати рівень сервісу. Сучасний транспорт у міждгородних напрямках обладнаний всім необхідним для комфорту в дорозі – зручні крісла, система клімат котраля, аудіо, відео, WI-FI, USB – розетки та інше.

Сучасний автобус – найкращий варіант для всіх, хто обирає відвідування нових міст та країн наземним транспортом.

Один із таких напрямків – Дніпро – Чернівці . Чернівці розташовані неподалік кордону з Румунією, Молдовою та Угорщиною, тому це місто приймає великий потік транзитних пасажирів. Прямого поїзда в цьому напрямку немає, а попит великий, тому автобус до Чернівців із Дніпра зараз дуже затребуваний.
При виборі перевізника варто довіряти компаніям, які мають ліцензію та оформлюють повний пакет докментів на кожен рейс. Переконайтеся, що пасажирів у транспортному засобі застраховано.