Плехов Алексей (блог)

Що таке Спортбанк: реферальна програма та засновник

Однією з найбільших банківських структур в Україні є Спортбанк, що пропонує будь-якому клієнту найприбутковіші умови за дебетовими та кредитними картками. Щоб користуватися послугами, кожному необхідно завантажити зручне додаток, яке дозволить отримувати вигідні послуги за певними тарифами

Найкращий мобільний банківський продукт в Україні: батько творець

Засновник «Спортбанку» Никита Измайлов Евгениевич, який також є основною особою у всіх інвестиційних фондах H1, володіє цим мобільним банком, який отримав неймовірну кількість клієнтів по всій Україні. Як і будь-який інший банківський сервіс, система має свою реферальну програму, а також доступні промокоди, за допомогою яких багато клієнтів можуть отримати певну суму коштів.

Реферальна програма: головні питання клієнтів щодо найкращого банківського продукту в Україні

Реферальна програма та промокоди — мотиваційні рішення для клієнтів тієї чи іншої банківської структури. Ви можете знайти відповіді на деякі питання, пов’язані з цим.

Як працює реферальна система Спортбанку?

У разі використання реферального коду Sportbank, під час введення коду для вас та вашого запрошеного друга будуть нараховані кошти на ваш особистий рахунок під час введення коду у розмірі 105 грн. Для активації акції необхідно перейти за посиланням на реферальний сайт або скопіювати або вставити свій індивідуальний код під час реєстрації на Веб-сайті.

Скільки можна заробити за допомогою промокод або реферального коду Sportbank?

Якщо ви використовуєте промокод Sportbank, ви отримаєте 105 гривень. Після цього ви можете покликати друзів або знайомих, щоб кожен новий запрошений заробили ще 105 гривень, використовуючи персональний промокод Sportbank.

Що я можу отримати, якщо покличу друзів до Спортбанку?

Ви зможете заробити близько 105 гривень, якщо покличте друга у свою реферальну програму у Спортбанку. Якщо ви хочете знайти свій власний промокод, вам необхідно увійти до свого приватного кабінету.

Як я можу поділитись своїм реферальним кодом у Спортбанку?

Після реєстрації власного кабінету ви отримаєте доступ до призів Sportbank. Зробіть свій персональний код, щоб запрошувати друзів, які знайомі або рідних. А також, ви можете додати особистий код в сервіс TopPRAIN, щоб надалі поділитися ним з іншими користувачами в усьому світі, щоб допомогти тим, хто шукає свій промокод або промокод сервісу sportbank.

Реєстраційний код Sportbank та промо-код. У чому різниця?

Насправді, вони вважаються тим самим. Використання обох способів запрошення дозволяє користувачам отримувати повністю схожу прибыль. Реєстраційний код Sportbank дає приз наявним користувачам, а промокод Sportbank — запрошення новим користувачам під час реєстрації програми Sportbank.

Як довго ви можете використовувати промокоди в спортивному банку?

Усього можна використовувати 6 бонусних кодів для отримання призів для всіх нових або старих клієнтів. Щоб працювати в цій системі, необхідно пройти процедуру реєстрації на сайті і поділитися своїм промокодом, отримавши при цьому 105 грн за кожного на момент його надходження.