Плехов Алексей (блог)

Для чого потрібні інтерактивні технології та де купити в Києві онлайн

Сучасні технології становляться важливою частиною бізнесу, освіти та науки. Завдяки інтеграції комп’ютерної техніки, можливо проводити різноманітні покази, семінари, конференції, лекції та інші заходи.

Яскравим прикладом заведено вважати інтерактивні пристрої, які спрощують подачу візуального контенту. Сьогодні дана технологія використовується у комерційній сфері та навчальних закладах. Щоб ознайомитися з комплектами, які доступні на українському ринку, перейдіть https://tech-pro.com.ua/uk/catalog/interaktivnye_komplekty/ згідно з вказаним посиланням, на сайт офіційного постачальника. У комплекті знаходиться інтерактивна дошка та проєктор. Щоб отримати доступ до всіх опцій системи, знадобиться підключення до ноутбука, або персонального комп’ютера. Відповідно, якщо плануєте регулярно користуватися проєктором, тоді рекомендується замовити додатковий пристрій.

Переваги інтерактивної дошки

Класична дошка на якій необхідно писати крейдою, має багато недоліків. Відповідно, щоб поліпшити навчальний процес, закупають інтерактивну техніку. Принцип дії однаковий, можливо наносити різноманітні написи та робити малюнки. Водночас немає бруду від крейди та не треба мити дошку водою. Також покращена якість візуального контенту, а проєктор дозволяє запускати слайди й відео фрагменти.

Для оптимального розташування, у комплекті знаходяться кріплення, які поєднуються з параметрами основного гаджета. Кабель для підключення проєктору має довжину десять метрів. Таким чином, необов’язково мати в приміщенні комп’ютер, бо кабелю достатньо на значну відстань.

Коли використовують інтерактивні дисплеї

У тому випадку, якщо потрібні розширені опції, рекомендується ознайомитися з можливостями інтерактивного дисплея. Технологія працює на операційних системах Windows, Android та має усі популярні додатки, які закріплені за вказаною ОС. Для перегляду конкретних варіантів, https://tech-pro.com.ua/uk/catalog/interaktivnye_displei/ користуйтесь посиланням та обирайте дисплей. Вартість техніки значно вище, порівняно дошки з проєктором, проте є багато переваг. Варто відзначити, що на інтерактивному дисплею зможете наносити написи та малюнки. Також можливо користуватися багатьма програмами, серед яких:

  • Word,
  • Excel,
  • Power Point,
  • Adobe Photoshop,
  • Та інші додатки.

Як обрати оптимальний дисплей

Покупка дисплею, аналогічна підбору персонального комп’ютера, тому необхідно робити акцент на системних характеристиках. Спочатку рекомендується обрати оптимальну діагональ, потім проаналізуйте можливості процесору та оберіть кількість оперативної пам’яті. Також важливим аспектом є швидкість реагування, бо обробка інформації повинна проходити миттєво.

30.09.2021, 22:23    

Text.ru - 100.00%