Плехов Алексей (блог)

Метелики які виготовлені з дерева

В останні два століття в світі моди царювали жіноче вбрання. Якщо подивитися журнали про модний одяг тих років, що в багатьох з них взагалі була відсутня мода для чоловіків. І тільки в деяких на останніх сторінках було присутнє згадування про чоловічу моду. Хоча, справедливості заради, потрібно сказати, що довгий час саме чоловіки були законодавцями моди. Досить згадати опис життя при дворах королів і царів.

В даний час, як ми встигли помітити, мода для чоловіків стрімко ліквідує колишнє відставання. Тепер у хлопчиків з раннього віку розвивають вміння красиво і модно одягатися. І зараз на вулицях міст часто можна зустріти модно одягнених чоловіків найрізноманітнішого віку. Як відомо, в дизайні одягу кожна деталь грає важливу роль. У всі часи особлива увага приділялася оформленню шиї і грудей. Адже саме вони першими кидаються в очі.

Шийні хустки, зав’язані різними способами, носили, практично, всі чоловіки, незалежно від стану. Поступово хустки змінюються краватками. Про зав’язування краваток можна сказати, що це, свого роду, мистецтво. А ось для деяких випадків і форми одягу були придумані краватки-метелики, що не зав’язуються, а просто надягаються на шию за допомогою гумки. У наш час особливо модними стають краватки-метелики, виготовлені з дерева. Сучасна метелик з дерева пропонується інтернет магазином чоловічих і жіночих аксесуарів «Bow Tie House».

Зараз вже не потрібно чекати відповідного урочистого випадку, щоб надіти святковий одяг з метеликом. Якщо раніше метелик шився тільки з дорогого матеріалу білого або чорного кольору, то зараз в цьому немає обмежень. Можна підібрати відповідного метелика для повсякденного одягу будь-яких забарвлень. Потрібно сказати, що дерев’яні метелики припали до смаку сучасним модникам. Особливо їх цінують ті, хто вважає за краще абсолютно індивідуальний стиль.

Метелики, виготовлені з дерева, в більшості випадків мають відмінність. Адже текстура дерева досить неоднорідна. Тому навіть, здавалося б, дві зовсім однакових метелика, матимуть свої нюанси. А майстри, які займаються їх виготовленням, як правило, завершують обробку кожної метелики вручну, а це значить, що обов’язково з’являється якась родзинка в готовому виробі. Так що, будь-який модник може бути впевнений, що не зустріне свою метелика ні у кого іншого.

Отож эксперементуйте з вашими образами — у вас все вийде.

27.09.2021, 11:18